Δημοτικό Σχολείο "Άγιος Ιωσήφ"


Σύλλογος Γονέων
Σύλλογος Αποφοίτων

Σύλλογος γονέων - Νέα

Καλή Σχολική Χρονιά!

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας σας εύχεται μια δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και ελπίζει να στηρίξετε σε όλη τη διάρκειά της το έργο του Συλλόγου.

20/09/2020

Διαβάστε περισσότερα

Βραδιά Αποφοίτησης

Ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας σας προσκαλεί  στη βραδιά Αποφοίτησης της Στ τάξης.

24/06/2020

Διαβάστε περισσότερα

Αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας , σας προσκαλεί το Σάββατο 22 Μαρτίου 2020 σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα στο ΞΕΝΙΑ Βόλου, ώρα 18:30.

22/02/2020

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 & ώρα 13.30

στο Café Bar Restaurant «La Veranda» (Xenia Palace Portaria)

Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε γονείς και μαθητές να καλωσορίσουμε το νέο έτος και να ανταλλάξουμε ευχές μεταξύ μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν βραβεία στους επιτυχόντες στις εξετάσεις της γαλλικής γλώσσας επιπέδου DELF Α1  μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να μας ενημερώσετε επιστρέφοντας την παρούσα στη γραμματεία του Σχολείου μέχρι και την Πέμπτη 23.01.2020 ή ενημερώνοντας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου, δηλώνοντας τον αριθμό των ατόμων που επιθυμείτε να παραβρεθούν.

 

Ευχόμαστε ολόψυχα 

«Καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργία, αγάπη, πρόοδο στα παιδιά μας και στις οικογένειές μας»

                                                                                                                                                                                         Με εκτίμηση

                                                                                                                                                                                              Το Δ.Σ.

τηλ. επικοινωνίας : Αγγέλα Χατζησταματίου Σιούρα 6977235265

                            Τζοάννα Καπετανιά Αθανασάκη 6977612801

22/01/2020

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου εύχεται σε γονείς και μαθητές καλή και χαρούμενη σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο. 

-Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καλωσόρισε στο Σχολείο τους μαθητές και γονείς της Α΄ τάξης σε γνωστή καφετέρια της πόλης μας προσφέροντας αναμνηστικά δώρα και τετράδια τόσο στους μικρούς μαθητές όσο και στους υπόλοιπους.

 -Ενεργή συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. στον αγώνα/βόλτα δρόμου - στήριξη στο Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

 - Στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Υγιεινής Διατροφής (16 Οκτωβρίου) το Διοικητικό Συμβούλιο ευαισθητοποίησε τα παιδιά στην υγιεινή διατροφή και μοιράστηκαν στους μαθητές μήλα του Αγροτικού συνεταιρισμού Πηλίου «ZAGORIN», προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου καθώς και παστέλι, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 -Σχετικά με τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής σας γνωρίζουμε ότι λόγω μη απαρτίας της προγραμματισμένης Γενικής Συνεύλευσης στις 21.10.2019 παρατείνεται η υποβολή των υποψηφιοτήτων έως τις 29 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13.30 με ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και διεξαγωγής των εκλογών, σύμφωνα με την από 15.10.2019 Πρόσκληση, την 30η Οκτωβρίου στον ίδιο τόπο και ώρα 13.30-15.00.

25/10/2019

Διαβάστε περισσότερα

Αποκριάτικο Πάρτυ του Συλλόγου Γονέων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας σας προσκαλεί στο αποκριάτικο πάρτυ του την Παρασκευή 8/3/2019 , ώρα 18.30, στο ΞΕΝΙΑ Βόλου.

05/03/2019

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη από το Σύλλογο Γονέων

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018. 

Πρόγραμμα εκδρομής

Σάββατο 03.11.2018

- Αναχώρηση στις 07.00 από το Δημαρχείο του Βόλου- στάση για καφέ.

- Άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

- Επίσκεψη - Ξενάγηση στο «Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης».

- Επίσκεψη στο Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας (ΔΕΘ)

«Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή».

- Γεύμα. Ελεύθερος χρόνος.

-Παρακολούθηση της παράστασης «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν σε διασκευή - σκηνοθεσία Μαριάννας Τόλη,στο «Θέατρο Αριστοτέλειον».

- Αναχώρηση για Βόλο. Άφιξη το βράδυ.                                                                                                

 

Πληροφορίες

Το κόστος της εκδρομής (δεν συμπεριλαμβάνονται εισιτήρια παραστάσεων) ανέρχεται ενδεικτικά στα 18 €/άτομο και ενδέχεται να διαμορφωθεί ανάλογα με τη συμμετοχή των ατόμων. 

  •  Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης – γενική είσοδος 4 €.
  •  Συνολικό κόστος ξεναγού περίπου 100 €/40 άτομα.
  •  Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας (ΔΕΘ) «Οι 12 Άθλοι Ηρακλή» -γενική είσοδος 6 €.
  •   Παράσταση «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» - γενική είσοδος 9 €.

 

      Παρακαλείσθε, για τη συμμετόχη - εξόφληση της εκδρομής να απευθυνθείτε άμεσα (έως 31.10.2018) στο ταξιδιωτικό γραφείο IONISTOURS (Kουμουνδούρου αρ. 20 τηλ. 24210 34712) κατά τις ώρες 09.30-13.00 και 18.00-19.30 τις ημέρες Παρασκευή και Δευτέρα και το Σάββατο 9.30-13.30.

 

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί.

                                                                                                                              Με εκτίμηση

                                                                                                                                  το Δ.Σ.

30/10/2018

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα Υγιεινής διατροφής

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγιεινής Διατροφής και προκειμένου να ευαισθητοποιήθούν τα παιδιά στην υγιεινή διατροφή, στις 16 Οκτωβρίου 2018, ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας με τη συνδρομή της διατροφολόγου κας Κατερίνας Παππά γνωρίσε στους μαθητές τη σημασία της σωστής διατροφής αλλά τονίστηκε και η ορθολογική διαχείριση των τροφίμων ώστε να μην γίνεται κατασπατάληση τους.
Με πρωτοβουλία του Συλλόγου μοιράστηκαν μήλα «ZAGORIN», προσφορά του συνεταιρισμού Ζαγοράς, ελιές, προσφορά της εταιρείας «ΣΙΟΥΡΑΣ Α.Γ.Β.Ε.»,
παστέλι, προσφορά της βιομηχανίας παραδοσιακών προϊόντων «Ελευθ. Ιωάν.Χαρμάνη», χαλβάς και ταχίνι, προσφορά της «Χαλβαδοποιίας Παπαγιαννόπουλος».

19/10/2018

Διαβάστε περισσότερα
Γιορτή για την Μητέρα από το Σύλλογο Γονέων

Γιορτή για την Μητέρα από το Σύλλογο Γονέων

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εορτασμού της μητέρας, σας προσκαλούμε όλες τις μανούλες να γιορτάσουμε μαζί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 στο

 “YACTHCLUBDOMOTELΞΕΝΙΑVOLOS”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εύχεται σ’ όλες τις μητέρες

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»

  

 

10/05/2018

Διαβάστε περισσότερα
Διαγωνισμός Φωτογραφίας για μαθητές Ελληνογαλλικών Σχολείων

Διαγωνισμός Φωτογραφίας για μαθητές Ελληνογαλλικών Σχολείων

Τα Ελληνογαλλικά σχολεία αγαπούν τον πολιτισμό!Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ελληνογαλλικών Σχολείωνδιοργανώνει Διαγωνισμό & Έκθεση φωτογραφίας με θέμα:«Άρωμα Γαλλίας…»

20/03/2018

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε τον ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, συλλέγουμε στο σχολείο πλαστικά καπάκια, στηρίζοντας την προσπάθεια του Σωματείου κινητικών αναπήρων Μαγνησίας "Ιππόκαμπος" με γνώμονα πάντα την ευαισθητοποίση των μαθητών μας για συμπολίτες  που έχουν ανάγκη.

 

 

11/02/2018

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των μαθητών του Σχολείου χαρίζοντας το "φλουρί" σε τρεις τυχερούς μαθητές. Το φλουρί φέτος ήταν τρεις δωροεπιταγές αξίας 20€ η κάθε μία από το πολυκατάστημα "Public" Βόλου.

  Στις 28 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου στο"La Veranda" Xenia Portaria. Μικροί και Μεγάλοι με ιδιαίτερη χαρά και με πολύ κέφι, διασκέδασαν, καλωσόρισαν το νέο έτος και αντάλλαξαν ευχές.

Στον τυχερό της φετινής χρονιάς δόθηκε το πρωτοχρονιάτικο γούρι αγάπης από τον "ΟΙΚΟ ΖΟΛΩΤΑ" στηρίζοντας το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και στον μικρό τυχερό δύο εισητήρια από τον κινηματογράφο "Village Cinema" για να παρακολουθήσει την ταινία της αρεσκίας του με αναψυκτικό καθώς και μία εικόνα της Παναγίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και στην επιτυχία της και εύχεται «Καλή και Ευλογημένη Χρονιά με υγεία, αγάπη, δημιουργία, πρόοδο στα παιδιά και σε όλες τις οικογένειες».

11/02/2018

Διαβάστε περισσότερα

Eκδρομή στην Καστοριά

Ο Σύλλογος πραγματοποίησε στις 09 και 10 Δεκεμβρίου 2017 διήμερη εκδρομή στην Καστοριά όπου επισκεφτήκαμε την παραδοσιακή συνοικία "Ντολτσό" και τον προιστορικό οικισμό "Δισπηλιό". Επίσης απαλαύσαμε τη βόλτα μας στο «Νυμφαίο» και ξεναγηθήκαμε στο καταφύγιο του «Αρκτούρου». Η εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή μας στις λίμνες «Πρέσπες» και στο γραφικό χωριό «Άγιο Γερμανό».

 

11/02/2018

Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας διοργάνωνει αποκριάτικο πάρτυ στο ΞΕΝΙΑ Βόλου για τους μικρούς μαθητές την Παρασκευή 16/2/2018 και ώρα 18:00 .

 

31/01/2018

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ 2017

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Σχολείου μας η καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη εορταγορά με σκοπό τη φιλανθρωπική δράση.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά ενεργά στην εορταγορά. Τα μέλη του με μεράκι και πολλή αγάπη ετοίμασαν όμορφα Χριστουγεννιάτικα καλάθια με διάφορα προϊόντα της περιοχής μας, αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και καλαίσθητα φυτά. Ο Σύλλογος προσέφερε συντριβάνι σοκολάτας, με μπισκότα και ντόνατς στους μικρούς μαθητές δίνοντας μια γλυκιά νότα στην εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του σχολείου συμβάλλοντας στην επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους εκπαιδευτικούς, τους εθελοντές μέλη του που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς επίσης και τους χορηγούς ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΕ  Argo Wines, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΑΕ Γλυκά Πηλίου «Χρυσό Μήλο», "Μύλοι Αγίου Γεωργίου" και "ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΓΒΕ" Προϊόντα Ελιάς, για την ευγενική προσφορά των προϊόντων των εταιριών τους.

Φέτος τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων διατέθηκαν στο "ΕΙΔΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΑΣ" και στην "ΕΛΕΠΑΠ" Παράρτημα Βόλου.

31/01/2018

Διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις του Συλλογου Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του Σχολείου μας σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 28/1/2018 στις 13:30  στο Εστιατόριο  LA VERANDA   του ΞΕΝΙΑ  Πορταριάς.

Την Παρασκευή 16/2/2018  ώρα 18:00 θα γίνει αποκριάτικος χορός για τα παιδιά  στο ΞΕΝΙΑ Βόλου.

Πληροφορίες  στην κ. Χατζησταματίου, τηλ  6977235265

26/01/2018

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες,

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στη διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2017 και έπειτα από τη συγκρότηση των νεοεκλεγέντων μελών σε σώμα, η σύνθεση του νέου Δ.Σ έχει ως εξής: 

Πρόεδρος: Χατζησταματίου-Σιούρα Αγγέλα

Αντιπρόεδρος: Μαριτσούδης Δημήτριος

Γραμματέας: Ιωσηφίδου– Κανακάρη Γεωργία

Ταμίας: Βαρούτσικου-Πισιώτη Λία

Τακτικά Μέλη: Ζούμπου-Κορφιάτη Γαλάτεια, Καλώτα-Βαίτση Γιάννη, Φιλοκώστα Ζωή

Αναπλ.Μέλη: Βατσανίδου-Μπαρτζάνα Άννα, Κονιαρέλλης Αθανάσιος, Πολιτοπούλου-Κλαουδάτου Αθηνά

Λόγω ισοψηφίας των δύο τελευταίων αναπληρωματικών μελών, το δεύτερο μέλος θα αναδειχτεί με κλήρωση τις προσεχείς ημέρες.

 Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και με την ενεργή συμμετοχή και συμπαράσταση όλων σας ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα παιδιά του Σχολείου μας.

Στη διάθεσή σας

Το Δ.Σ.

04/12/2017

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Στις 20 Οκτωβρίου 2017 γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και   με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων,  μοιράστηκαν στους μαθητές μήλα ΖΑΓΟΡΙΝ , προσφορά του Συνεταιρισμού Ζαγοράς και παρθένο ελαιόλαδο  προσφορά του εργοστασίου ΣΙΟΥΡΑΣ Α.Γ.Β.Ε.

Τους ευχαριστούμε θερμά!

 

22/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας σας ενημερώνει ότι στις 25.10.2017 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με τα παρακάτω θέματα συζήτησης:

1. Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ. για την περίοδο Δεκέμβριος 2015-Οκτώβριος 2017.

2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού-έκθεση ελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή Δ.Σ. για το ως άνω χρονικό διάστημα.

3. Έγκριση ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εκλογή Εξελεγκτικής επιτροπής

4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

5. Τροποποίηση καταστατικού.

6. Γενικά θέματα προς συζήτηση.

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα 19.00.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ.

19/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

Μαθήματα Σκάκι & Ρομποτικής

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων θα διεξαχθεί και τη φετινή σχολική χρονιά η δραστηριότητα του σκακιού, η οποία θα γίνεται σε αίθουσα του σχολείου αμέσως μετά το πέρας των μαθημάτων. Πιθανότερη ημερομηνία πραγματοποίησης των μαθημάτων είναι η Παρασκευή και ώρα 14.15 - 15.15. 

Επίσης θα συνεχιστεί η δραστηριότητα της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα απευθύνεται στους μαθητές-τριες των τάξεων Γ, Δ, Ε και ΣΤ και θα γίνεται σε αίθουσα του σχολείου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από καταρτισμένο εκπαιδευτικό, γονέα μαθητών. Η ώρα και η ημέρα των μαθημάτων θα οριστεί σε συνάρτηση με τον αριθμό των ενδιαφερομένων μαθητών-τριών.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση παρακολούθησης του παιδιού σας 

30/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Γονέων για τη ΦΛΟΓΑ

 Σε συνέχεια ενημερωτικού εντύπου του Σχολείου μας για τη συμμετοχή των μαθητών-τριών στη δρομική βόλτα για τη στήριξη της «ΦΛΟΓΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 08.10.2017 στην παραλία του Βόλου, ώρα 11.00 σας ενημερώνουμε ότι μέλη του Συλλόγου θα παρευρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής με στόχο την ενεργή συμμετοχή του σχολείου μας για τη στήριξη της προσπάθειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του Σχολείου.

30/09/2017

Διαβάστε περισσότερα
Πεζοπορία Μηλιές - Καλά Νερά

Πεζοπορία Μηλιές - Καλά Νερά

Την Κυριακή 01.10.2017 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας  διοργανώσε πεζοπορία για γονείς και μαθητές-τριες στη διαδρομή Μηλιές-Καλά Νερά διάρκειας 1 ώρας και 30΄ με υπεύθυνο συνοδό τον καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Νίκο Μαγγίτση.

 

29/09/2017

Διαβάστε περισσότερα
Συνάντηση  γνωριμίας με τους γονείς της Α τάξης

Συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς της Α τάξης

Το Σάββατο 30.09.2017  ο Συλλόγος Γονέων του Σχολείου μας κάλεσε τους μαθητές και γονείς της Α΄ τάξης να γνωριστούν καλύτερα, να παίξουν και να διασκεδάσουν στον παιδότοπο «ΠΑΙΖΩΝΑΥΤΕΣ» .

 

29/09/2017

Διαβάστε περισσότερα
Καλή  Σχολική Χρονιά!

Καλή Σχολική Χρονιά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας

σας  εύχεται :

"Καλή & Δημιουργική Σχολική Χρονιά"  

 

22/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση αποφοίτησης μαθητών της Στ΄ τάξης του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Ιωσήφ» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στο «Domotel XeniaVolos». 

Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε σειρά εκδηλώσεων που οργάνωσε κατά τη διάρκεια της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

  Με το κλείσιμο του σχολικού έτους 2016-2017 ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων : 

-Διάθεση σε όλους τους μαθητές τετραδίου των ιδρυμάτων «Φλόγα» και «Χαμόγελο του Παιδιού».

-Καλωσόρισμα - Συνάντηση γνωριμίας γονέων και μαθητών της Α΄ τάξης του σχολείου σε  παιδότοπο.

-Μαθήματα «σκακιστικής» - Αγορά εξοπλισμού σκακιού (σκακιέρες, τάπητες σκακιού) - Προσφορά στους μαθητές βιβλίο σκακιστικής.

-Μαθήματα «Εκπαιδευτικής Ρομποτικής». - Αγορά εξοπλισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (πακέτα LegoWe Do 2.0, Mindstorms EV 3).

αθαρισμός της παραλίας των Λεχωνίων (Καρνάγιο)στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών.

-Προσφορά στους μαθητές του σχολείου μήλων «ΖΑΓΟΡΙΝ» του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγιεινής Διατροφής.

-Μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στο ΔΕΘ-Θεματικό Πάρκο του Ευγένιου Τριβιζά και στο NOESIS-Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας.

-Διάθεση ποσού 100 €  στο 4/Θ Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων αντί στεφάνου λόγω της απώλειας της Σεβαστής Αδελφής Σμαράγδας Ρούσσου, Ηγουμένης της Μονής των Αδερφών του Βόλου και Ιδρύτριας-Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Ιωσήφ» της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου.

- Ενεργή συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά  (Bazaar) του σχολείου. 

-Προσφορά χριστουγεννιάτικου Face Painting στους μικρούς μαθητές.

-Διάθεση του ποσού των 300 € στην ΕΛΕΠΑΠ και στην Αντικαρκινική Εταιρία.

-Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εστιατόριο -προσφορά δώρου στον τυχερό   ενήλικα και δωροεπιταγής στο τυχερό παιδί.

- Αποκριάτικη εκδήλωση – πάρτυ στο «Domotel XeniaVolos» με κλήρωση δώρων, προσφορά του Συλλόγου. 

- Διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Ναύπλιο.

-Συμμετοχή ομάδας μαθητών στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών-Μαθητριών Θεσσαλίας στο Βόλο.  

-Συμμετοχή γονέων σε αιμοδοσία με το Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η  Αλληλεγγύη».

-Εκδήλωση για την ημέρα εορτασμού της μητέρας στο «Domotel Xenia Volos».

-Συνάντηση με τη  Δημοτική Αρχή για εξωραϊσμό της παιδικής χαράς που  βρίσκεται απέναντι από το Σχολείο.

-Απονομή στους μαθητές βεβαίωσης παρακολούθησης μαθημάτων «σκακιστικής».

-Απονομή στους μαθητές βεβαίωσης παρακολούθησης μαθημάτων «εκπαιδευτικής ρομποτικής».

-Μαγνητοσκόπηση των εορτών των μαθητών όλων των τάξεων του σχολείου που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

-Φωτογράφιση όλων των μαθητών του Σχολείου, προσφορά φωτογραφίας.

-Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση αποφοίτησης στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου στο «DomotelXenia Volos».

-Προσφορά Λευκώματος αποφοίτησης 2011-2017, αναμνηστικών.

         Σε όλους τους μαθητές προσφέρθηκε λεύκωμα αποφοίτων με φωτογραφίες των μαθητών από την εξαετή φοίτησή τους στο Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ», με σκέψεις των εκπαιδευτικών, της Διεύθυνσης του Σχολείου καθώς και των μαθητών.

         Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, στο πλαίσιο συνέχισης των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων προτίθεται να συνεχίσει στη νέα σχολική χρονιά (2017-2018) για τα παιδιά τα μαθήματα της σκακιστικής καθώς και της εκπαιδευτιικής ρομποτικής. Τα μαθήματα της σκακιστικής απευθύνονται στους μαθητές όλων των τάξεων ενώ τα μαθήματα της εκπαιδευτικής ρομποτικής απευθύνονται σε μαθητές τρίτης τάξης και μεγαλύτερα και θα γίνονται σε χώρο -  αίθουσα του σχολείου. 

 

08/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων για τη γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γιορτής της Μητέρας,ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλεί να περάσετε μαζί το απόγευμα της Κυριακής 14 /5/2017 στις 7 μ.μ. - 10 μ.μ. στο Yacht Club του XENIA.

Δηλώστε συμμετοχή στο Δ.Σ.

11/05/2017

Διαβάστε περισσότερα
Αποκριάτικο πάρτυ στο ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ

Αποκριάτικο πάρτυ στο ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου στο Domotel Xenia Volos στις 24.02.2017.Μικροί, μεγάλοι απόλαυσαν και συμμετείχαν στο ταχυδακτυλουργικό πρόγραμμα και στα κόλπα του μάγου «Magic Magello» και οι μικρότεροι έπαιξαν με τις αποκριάτικες μπαλονοκατασκευές του. Μαθήτριες του σχολείου χόρεψαν μοντέρνους χορούς υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κας Έλενας Μπακαλέξη. Όλοι οι μαθητές συμμετείχαν με κέφι στην κλήρωση πλούσιων δώρων, προσφορά του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε με βάση τον αριθμό της κάθε κάρτας εισόδου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πραγματικό ξεφάντωμα, όπου γονείς και μαθητές μασκαρεμένοι, τραγούδησαν και χόρεψαν υπό τους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής του D.J.

10/03/2017

Διαβάστε περισσότερα
Ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2017, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας έκοψε με ιδιαίτερα εορταστική διάθεση την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του. Η συμμετοχή γονιών και μαθητών πολύ μεγάλη.

Τυχερός της μέρας ο Γιώργος Παπαθανασίου , μαθητής της Γ τάξης.

01/02/2017

Διαβάστε περισσότερα
Κοπή της Πίτας των μαθητών

Κοπή της Πίτας των μαθητών

Την Τρίτη 17  Ιανουαρίου 2017 κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των μαθητών στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας. Τρία  ήταν τα φλουριά και τα δώρα, ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Τυχεροί της χρονιάς η Αφροδίτη  Αναγνώστου της Α τάξης, η Αγγελική Τσιουβάκα της Δ τάξης και η Ρεγγίνα Καλτσογιάννη της Στ τάξης.

26/01/2017

Διαβάστε περισσότερα
Η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά

Η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά

Οι Γονείς του Σχολείου μας συμμετείχαν και φέτος ενεργά στο Χριστουγεννιάτικο Bazar προσφέροντας εθελοντική εργασία , χειροποίητα εδέσματα, παραδοσιακά προιόντα και χειροτεχνίες.

Συγκινητική η παρουσία και η προσφορά παλιών Γονέων του Σχολείου καθώς και πλήθους νεαρών αποφοίτων -μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και φοιτητών σήμερα.

 

22/12/2016

Διαβάστε περισσότερα
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Στις 16.10.2016 γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής μοιράζοντας, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων,  στους μαθητές μήλα, προσφορά του Συνεταιρισμού Ζαγοράς. 

26/10/2016

Διαβάστε περισσότερα
Καθαρισμός  της ακτής Λεχωνίων

Καθαρισμός της ακτής Λεχωνίων

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εκστρατείας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, διεθνής εθελοντική πρωτοβουλία της HELMEPA, και για να αποκτήσουμε συνείδηση της προστασίας του περιβάλλοντος κάναμε καθαρισμό της παραλίας των Λεχωνίων (Καρνάγιο) την Κυριακή 16.10.2016 με συνοδό το γονέα και αντιπρόεδρο του Συλλόγου Aυτοδυτών Βόλου κ. Νικόλαο Πιλάτο.

17/10/2016

Διαβάστε περισσότερα
Τρέξαμε για τη ΦΛΟΓΑ

Τρέξαμε για τη ΦΛΟΓΑ

Την Κυριακή 9.10.2016 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας έτρεξαν για μια ακόμη χρονιά στην παραλία του Βόλου για να στηρίξουν έμπρακτα το έργο της ΦΛΟΓΑΣ.

17/10/2016

Διαβάστε περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΉ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΉ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Τη σχολική χρονιά 2015-16 έγιναν στους μαθητές της Ε και Στ τάξης μαθήματα «Εκπαιδευτικής Ρομποτικής» από το γονέα μαθητών του σχολείου, Μηχανολόγο Μηχανικό-εκπαιδευτικό κ. Αθανάσιο Γκίκα.

25/09/2016

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου διοργανώθηκε τρίωρη ενημερωτική εκδήλωση και πρακτική  άσκηση στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης στις «Πρώτες Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση» από το γονέα μαθητών του σχολείου κ. Νίκο Πιλάτο και από τον κ. Χρήστο Ζούμπο, εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών της Σχολής «Zumbosub».

25/09/2016

Διαβάστε περισσότερα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2015-2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2015-2016

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη σχολική χρονιά 2015-2016 :

Από 15 Σεπτεμβρίου 2015 και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2015 :

- Ο Σύλλογος προσέφερε στους μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου λευκά μπλουζάκια με το λογότυπο του σχολείου.

- Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγιεινής Διατροφής προσφορά μήλων Πηλίου στους μαθητές του σχολείου.

- Διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή σε Δελφούς – Αράχωβα – Ιτέα - Γαλαξίδι. Επίσκεψη στο Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Vagonetto).

- Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

- Συνάντηση γνωριμίας γονέων και μαθητών της Α΄ τάξης του σχολείου σε παιδότοπο.

- Διάθεση εκπτωτικών καρτών για συμμετοχή των μαθητών του σχολείου στο «Μαγικό Χωριό του Άι Βασίλη». - Ενεργή συμμετοχή του συλλόγου στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου με τραγούδια των μαθητών της Γ΄ τάξης υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού του σχολείου, μουσικού Σοφίας Καγιά.

- Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου τρίωρη ενημερωτική εκδήλωση και πρακτική στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης στις «Πρώτες Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση» από το γονέα μαθητών του σχολείου κ. Νίκο Πιλάτο και από τον κ. Χρήστο Ζούμπο, εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών της σχολής «Zumbosub».

- Ενεργή συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά (Bazaar) του σχολείου που πραγματοποιείται κάθε χρονιά στην αυλή του.

-Προσφορά χριστουγεννιάτικου Face Painting στους μικρούς μαθητές.

Από 1 Ιανουαρίου 2015 έως 15 Ιουνίου 2016 :

- Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας του συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

- Εκδήλωση - πάρτυ για τους γονείς του σχολείου στο coffee bar «DA LESTE».

-Αποκριάτικη εκδήλωση – πάρτυ για μικρούς και μεγάλους στο «Domotel Xenia Volos».

- Με αφορμή την ημέρα εορτασμού της ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο και την ημέρα κατά του ηλεκτρονικού εκφοβισμού και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με ομιλητές τους κ. Βασίλειο Καραίσκο, Διευθυντή Ασφαλείας Μαγνησίας και κ. Γεώργιο Ντιζέ, Υποδιευθυντή Ασφαλείας Μαγνησίας.

-Διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα. Επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή-Φυσικής Ιστορίας, στο «Ίδρυμα Ευγενίδου – Πλανητάριο». Παρακολούθηση παράστασης «Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας».

- Ενημερωτική εκδήλωση - ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με θέμα «Βρογχικό Άσθμα-Αλλεργία» - «Λοιμώξεις του Αναπνευστικού Συστήματος» με ομιλητές τους ιατρούς πνευμονολόγους κ.

Κωνσταντίνο Χρήστου και κ. Γεώργιο Καπότση.

- Συμμετοχή ομάδας μαθητών στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών-Μαθητριών Θεσσαλίας στη Λάρισα.

- Σε συνεργασία με τους γονείς οικονομική συνδρομή στη διοργάνωση του 1ου αγώνα δρόμου προσφοράς των Ελληνογαλλικών Σχολείων στο πλαίσιο προσφοράς προς το συνάνθρωπο και στήριξης του έργου των φιλανθρωπικών οργανώσεων «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» και «CARITAS».

- Ενημερωτική εκδήλωση – ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με θέματα «Βασικές αρχές και ορισμοί των Πρώτων Βοηθειών», «Πρωτοβάθμια φροντίδα», «Δευτεροβάθμια φροντίδα» με τους εκπαιδευτές κ. Νικόλαο Πιλάτο και κ. Χρήστο Ζούμπο. Επίδειξη στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στην απόφραξη αεραγωγού από ξένο σώμα.

- Μαθήματα «σκακιστικής» από τον εκπαιδευτή σκακιστή κ. Μιχάλη Αγγελή.

- Αγορά εξοπλισμού σκακιού (σκακιέρες, τάπητες σκακιού).

-Απονομή στους μαθητές βεβαίωσης παρακολούθησης μαθημάτων «σκακιστικής».

- Μαθήματα «Εκπαιδευτικής Ρομποτικής» από το γονέα μαθητών του σχολείου, Μηχανολόγο Μηχανικό-εκπαιδευτικό Αθανάσιο Γκίκα.

-Αγορά εξοπλισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (τρία πακέτα Lego We Do 2.0 και ένα πακέτο Mindstorms EV

3).

- Απονομή στους μαθητές βεβαίωσης παρακολούθησης μαθημάτων «εκπαιδευτικής ρομποτικής».

- Μαγνητοσκόπηση των εορτών όλων των τάξεων του σχολείου που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

- Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση - πάρτυ για τους γονείς του σχολείου στο «Yacht Club at Domotel Xenia Volos».

- Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση αποφοίτησης στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου στο «Domotel Xenia Volos», όπου μοιράστηκε λεύκωμα αποφοίτων με φωτογραφίες των μαθητών από τη φοίτησή τους στο Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ», εμπλουτισμένο με σκέψεις των εκπαιδευτικών, της Διεύθυνσης του Σχολείου και της Σχολής καθώς και των μαθητών.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, στο πλαίσιο συνέχισης των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων προτίθεται να συνεχίσει στη νέα σχολική χρονιά (2016-2017) για τα παιδιά μας τα μαθήματα της σκακιστικής καθώς και της εκπαιδευτιικής ρομποτικής. Τα μαθήματα της εκπαιδευτικής ρομποτικής θα απευθύνονται σε παιδιά τρίτης τάξης και μεγαλύτερα και θα γίνονται σε χώρο - αίθουσα του σχολείου. Η ώρα και ημέρα των μαθημάτων θα οριστεί σε συνάρτηση με τον αριθμό των ενδιαφερομένων, τις υποχρεώσεις του σχολείου και των εκπαιδευτών. Για την καλύτερη οργάνωση της δραστηριότητας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε το αρχικό σας ενδιαφέρον έως τις 30 Ιουνίου στο mail του Συλλόγου: st.joseph.sgk@gmail.com. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

25/09/2016

Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΥΓΕΝΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΥΓΕΝΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Τον Φεβρουάριο 2016 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργάνωσε   διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα. Πραγαμτοποιήθηκε επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή-Φυσικής Ιστορίας και στο «Ίδρυμα Ευγενίδου – Πλανητάριο» όπου μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν την παράσταση «Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας».

25/09/2016

Διαβάστε περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΜΑ , ΑΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΜΑ , ΑΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ

Το Μάρτιο 2016  πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για το βρογχικό άσθμα-αλεργία-λοιμώξεις του αναπνευστικού με καλεσμένους τους ιατρούς Γ. Καπότση και Κ. Χρήστου.

25/09/2016

Διαβάστε περισσότερα
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
του Δημοτικού Σχολείου
Άγιος Ιωσήφ
σας εύχεται ολόψυχα
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

28/04/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου,  διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Σχολείου,την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.30 με ομιλητές τους κ. Βασίλειο Καραΐσκο , Διευθυντή Ασφάλειας Μαγνησίας και κ. Γεώργιο Ντιζέ , Υποδιευθυντή Ασφάλειας Μαγνησίας.

15/02/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

 Αγαπητοί γονείς,

               Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου, με αφορμή την ημέρα εορτασμού της ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο και την ημέρα κατά του ηλεκτρονικού εκφοβισμού, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Σχολείου

την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.30

με ομιλητές τους

κ. Βασίλειο Καραΐσκο , Διευθυντή Ασφάλειας Μαγνησίας και

κ. Γεώργιο Ντιζέ , Υποδιευθυντή Ασφάλειας Μαγνησίας.

            Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε και να συμμετάσχετε ενεργά στη συζήτηση που θα επακολουθήσει.

Με εκτίμηση

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων               Η Διεύθυνση του Σχολείου

 

15/02/2016

Διαβάστε περισσότερα
Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Την  Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου  μας κόψαμε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 στις 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Για τον τυχερό της φετινής χρονιάς επιλέξαμε το γούρι αγάπης της ΕΛΕΠΑΠ από τον ΟΙΚΟ ΖΟΛΩΤΑ που κέρδισε η κ. Βίκυ Μήτρου- Γκίκα.

Ευχόμαστε ολόψυχα «Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και πρόοδο στα παιδιά μας και στις οικογένειές μας».

02/02/2016

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

 

 

Τη Δευτέρα 21-12-2015 κατόπιν συνεργασίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Διεύθυνσης του Σχολείου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις «Πρώτες Βοήθειες και την Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση» από τους εκπαιδευτές κ.Πιλάτο και κ.Ζούμπο.

Η ενημέρωση –μάθημα απευθύνθηκε στους/στις μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης με σκοπό την ευαισθητοποίησή τους απέναντι στο σημαντικότατο αυτό ζήτημα και την προετοιμασία τους στις Πρώτες Βοήθειες (ανάλογα με την ηλικία τους).

23/12/2015

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφερε στις 10.10.2015 στους μαθητές όλων των τάξεων λευκά μπλουζάκια με το λογότυπο του Συλλόγου.

21/10/2015

Διαβάστε περισσότερα
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγιεινής Διατροφής στις 19.10.2015, ο Σύλλογος Γονέων προσέφερε σήμερα στους μαθητές του σχολείου μας μήλα από την περιοχή μας, το Πηλίο.

20/10/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 

Βόλος, 16.10.2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας σας ενημερώνει ότι στις 21.10.2015 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με τα παρακάτω θέματα συζήτησης:

Α. Έγκριση οικονομικού απολογισμού

Β. Έγκριση ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Γ. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

Δ. Εκλογή Εξελεκτικής επιτροπής

Ε. Γενικά θέματα προς συζήτηση

Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα 19.00.

19/10/2015

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργικός προγραμματισμός και εκπαιδευτική ρομποτική

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, στο πλαίσιο οργάνωσης δράσεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα και σε συνεργασία με το Σχολείο, προτίθεται να οργανώσει για τη σχολική χρονιά 2015-2016 δραστηριότητα σχετική με το δημιουργικό προγραμματισμό και την εκπαιδευτική ρομποτική. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από καταρτισμένο εκπαιδευτικό, γονέα μαθητών, σε αίθουσα του Σχολείου και θα απευθύνονται σε μαθητές της τετάρτης, της πέμπτης και της έκτης τάξης. Η ώρα και η ημέρα των μαθημάτων θα οριστεί σε συνάρτηση με τον αριθμό των ενδιαφερομένων μαθητών-τριών, με πιθανότερη ημέρα την Παρασκευή. Η ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων της δραστηριότητας θα πραγματοποιηθεί σε οκτώ μήνες (Οκτώβριο-Ιούνιο) .

Για πληροφορίες παρακαλούμε  επικοινωνήστε με το ΔΣ του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά για την ενεργή συμμετοχή και συμπαράστασή σας.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ.

29/09/2015

Διαβάστε περισσότερα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2014-15

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2014-15

                 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 :

25/06/2015

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ τάξης που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, στο DOMOTEL XENIA VOLOS την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:30.

10/06/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ για.....γονείς!

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 και ώρα 17.30-20.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Σχολής θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήρι - Science café με επιμορφωτή τον κ. Νίκο Μακρή με θέμα: "Γνωριμία με την Επιστήμη"

11/03/2015

Διαβάστε περισσότερα
Αποκριάτικο Πάρτυ!

Αποκριάτικο Πάρτυ!

Σας προσκαλούμε στο ετήσιο Αποκριάτικο Πάρτυ του Συλλόγου μας στο XENIA VOLOS, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:30.

06/02/2015

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων

 Αγαπητοί γονείς,,

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στις δράσεις του Συλλόγου μας. Πιστεύουμε ότι στο σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων μας έως σήμερα οργανώσαμε αρκετές εκδηλώσεις που σημείωσαν απόλυτη επιτυχία.

 

16/06/2014

Διαβάστε περισσότερα
ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας στο «XENIA VOLOS» την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 και ώρα 21.00.

04/06/2014

Διαβάστε περισσότερα
ΕΥΧΕΣ από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΕΥΧΕΣ από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας σας εύχεται :
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
!Ευχόμαστε η Ανάσταση του Κυρίου να μας γεμίσει αισιοδοξία και το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις καρδιές όλων μας!

11/04/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

 

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα  18.30, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας διοργάνωσε  αποκριάτικο πάρτυ στο ΞΕΝΙΑ Βόλου με πολλές εκπλήξεις.


10/02/2014

Διαβάστε περισσότερα