Δημοτικό Σχολείο "Άγιος Ιωσήφ"

 • Συμμετοχή στη Ναυτική Εβδομάδα 2019

  Οι μαθητές της χορωδίας και ορχήστρας συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Ναυτικής εβδομάδας 2019 στον χώρο μπροστά από τον Ι.Ν.Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. 

  Διαβάστε περισσότερα
 • Παρέα με τον ήλιο στις γειτονιές του Κόσμου

  Σας προσκαλούμε σ  ένα ευχάριστο καλοκαιρινό απόγευμα με δρώμενα , χορευτικά,μουσική αλλά και δροσερές εκπλήξεις τη Δευτέρα 10 Ιουνίου , ώρα 19.30 στο θεατράκι του Αναύρου.
  Συμμετέχουν οι μαθητές/τριες των τμημάτων παραδοσιακών χορών, αθλητικής χορογραφίας, άθλησης, χορωδίας, ορχήστρας , της Β΄ τάξης καθώς και της ομάδας Ράγκμπι μαθητών των τάξεων Δ` και Ε`. Επίσης θα επιδοθεί ο έπαινος στους μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου

  Το Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου, ιδρύθηκε το 1995 στην πόλη του Βόλου.

  Με σεβασμό στις πανανθρώπινες αξίες, με σκοπό τη δημιουργία ολοκληρωμένων ανεξάρτητων προσωπικοτήτων, μέσα από ένα πρόγραμμα ποικίλων και δημιουργικών δραστηριοτήτων, το Σχολείο θέτει ένα σταθερό περιβάλλον, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες απολαμβάνουν την παιδική ηλικία.

  Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Γονέων
Σύλλογος Αποφοίτων

Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου

Το Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου, ιδρύθηκε το 1995 στην πόλη του Βόλου.

Με σεβασμό στις πανανθρώπινες αξίες, με σκοπό τη δημιουργία ολοκληρωμένων ανεξάρτητων προσωπικοτήτων, μέσα από ένα πρόγραμμα ποικίλων και δημιουργικών δραστηριοτήτων, το Σχολείο θέτει ένα σταθερό περιβάλλον, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες απολαμβάνουν την παιδική ηλικία.

Νέα – Ανακοινώσεις

12/062019

Διακρίσεις στον Διαγωνισμό Φυσικής

Θερμά συγχαρηττήρια στους μαθητές της Ε  τάξης που διακρίθηκαν στη Β  φάση του πανελλήνιου διαγωνισμού φυσικής: 
Σταυρίδη Δήμητρα (Α Βραβείο)
Τζώρτζης Νίκος (Έπαινος)
Αναγνώστου Χρυσή (Έπαινος)

 

 
περισσότερα
05/062019

Αποχαιρετιστήρια βραδιά του Συλλόγου Αποφοίτων

                        ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής
Βόλου « Άγιος Ιωσήφ » προσκαλεί τα μέλη και τους
φίλους του την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 9.00μμ
στη Βεράντα της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου σε μια
αποχαιρετιστήρια βραδιά εν όψει καλοκαιριού .

περισσότερα
04/062019

ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑ 2019 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΣΗΦ

Το Σχολείο μας συμμετείχε φέτος σε δύο δράσεις Γαλλοφωνίας που διοργανώθηκαν από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών:

 • Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2019 όπου απέσπασε το 3ο Βραβείο στην κατηγορία ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ (επίπεδο Α1+).
 • Στον 1ο Πανελλήνιο τουρνουά ράγκμπι Francovalie που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Το βίντεο είναι από το υλικό των εργασιών των παιδιών και την συμμετοχή τους στο Ράγκμπι!

περισσότερα
Αρχείο ανακοινώσεων

Εκδηλώσεις

05/062019

Ακαδημία Δεινοσαύρων από την Α τάξη

Με μεγάλη επιτυχία η Α τάξη πραγματοποίησε τη γιορτή της με τίτλο Ακαδημία Δεινοσαύρων! Τα παιδιά ως μικρά δεινοσαυράκια μας παρουσίασαν πώς μπορεί να είναι η πρώτη χρονιά του δημοτικού σχολείου! Τα μικρά δεινοσαυράκια απέδειξαν πώς το άγχος μιας νέας αρχής εξελίσσεται σε μία εποικοδομητική χρονιά με πολλές γνώσεις και φανταστικές εμπειρίες!

περισσότερα
30/052019

Εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείουβ Αγ. Ιωσήφ διοργανώνει εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών-μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης.
Προσκλήσεις θα διατίθενται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου στο χώρο δίπλα από τη γραμματεία του Σχολείου από Τρίτη 11.06.2019 έως και Παρασκευή 14.06.2019 και από ώρα 13.45 έως 14.30.

περισσότερα
30/052019

Όμορφη και παράξενη πατρίδα - γιορτή από την Στ τάξη

Γιορτή λήξης από τους μαθητές της Στ τάξης με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ . Τάνιας Γκόγκα την Τετάρτη 12 Ιουνίου ώρα 20.00.

περισσότερα
Αρχείο εκδηλώσεων

Δελτία Τύπου

26/032019

Από τον Ιούλιο Βέρν στη σύγχρονη εποχή

Η Ελληνογαλλική Σχολή Άγιος Ιωσήφ, ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου, ο Σύλλογος Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Άγιος Ιωσήφ και ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Μαγνησίας σας προσκαλούν στα πλαίσια της Γαλλοφωνίας την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 στην ομιλία του Δρ Χρίστου Θ. Ξενάκη, Επιτίμου Σχολικού Συμβούλου Φυσικών Επιστημών, με θέμα:

Από τον Ιούλιο Βερν στη σύγχρονη  εποχή: 150 χρόνια οραματισμών και διαστημικής περιπέτειας.

Θα προλογίσει η Δρ Μαρία Φλετορίδου Επίτιμη Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής
Γλώσσας. Θα παρουσιαστεί μικρή έκθεση βιβλίων του Ιούλιου Βερν από
τον κ. Ευστάθιο Ζαφραντζά.


Στην Αίθουσα εκδηλώσεων της  Ελληνογαλλικής Σχολής "Άγιος Ιωσήφ" , Σπ. Σπυρίδη 130, στις 19:00.

 

περισσότερα
08/032019

Ένα δώρο για τον παππού από την Β τάξη

Μια όμορφη θεατρική παράσταση - παρουσίαση του παραμυθιού της Περιφερειακής Διευθύντριας Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας, εκπαιδευτικού και συγγραφέως κ. Ελένης Αναστασοπούλου «Ένα δώρο για τον παππού», από τις εκδόσεις Διάπλους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ», στις 11 το πρωί. Οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού και συγγραφέως κ. Έλενας Νταβλαμάνου, θα παρουσιάσουν μια εκδήλωση αφιερωμένη στον παππού και τη γιαγιά, καθώς αποτελούν ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα σημεία αναφοράς στη ζωή ενός παιδιού. Με την εμπειρία και τις γνώσεις τους, είναι οι μεγαλύτεροι αρχικοί υποστηρικτές και σύμμαχοι στη ζωή των εγγονών τους και ο ρόλος τους είναι καθοριστικός για την ανάπτυξη της θετικής εικόνας, της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησής τους. Με την παρουσία της θα τιμήσει τη γιορτή αντιπροσωπεία από το Γηροκομείο Βόλου, ενώ επίτιμη προσκεκλημένη στην εκδήλωση θα είναι η συγγραφέας του βιβλίου.

περισσότερα
08/022019

Ομιλία για την Ασφάλεια στην Διαδικτυακή Πλοήγηση και την Ασφάλεια στην Οδήγηση

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, στις 6:00, στην ομιλία που θα γίνει σχετικά με την Ασφάλεια του Διαδικτύου από τον κ. Σκόνδρα, Αρχιφύλακα στην Υποδιεύθνση Ασφάλειας Βόλου και την ομιλία για την Ασφάλεια στην Οδήγηση από τον κ. Μανδαλώζη, συγκοινωνιολόγο, Διευθυντή της Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ. Η ομιλία θα γίνει στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.

περισσότερα
Αρχείο εκδηλώσεων