Δημοτικό Σχολείο "Άγιος Ιωσήφ"

Νέα – Ανακοινώσεις

Χρόνια πολλά στην Αδελφή Αλβέρτα!

Χρόνια πολλά στην Αδελφή Αλβέρτα!

Σήμερα το Σχολείο μας γιορτάζει!

Γιορτάζει η Αδελφή Αλβέρτα και οι μαθητές-τριες της Α τάξης μαζί με τη δασκάλα τους κ. Έλενα Νταβλαμάνου της επιφύλαξαν μία έκπληξη: Έφτιαξαν και της χάρισαν μία όμορφη κάρτα και της ευχήθηκαν μέσω ενός ποιήματος που έγραψαν τα ίδια τα παιδιά με τη βοήθεια της δασκάλας τους.

Ευχές, λουλούδια και καραμέλες γέμισαν την πρώτη τάξη....

15/11/2017

Διαβάστε περισσότερα
Η Καντινα της Αγαπης  της Δ τάξης στην ΚΙΒΩΤΟ

Η Καντινα της Αγαπης της Δ τάξης στην ΚΙΒΩΤΟ

Με αφορμή τη δεκαπενθήμερη προσπάθεια που γίνεται στο σχολείο μας για την καντίνα της αγάπης, όλα τα παιδιά της Δ τάξης, με τις δασκάλες τους κα. Λειβαδάρου Βασιλική και κα. Χατζηδημητρίου Έλλη μαγείρεψαν για καλό σκοπό!!

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν και οι γονείς των μαθητών που ετοίμασαν εδέσματα για να προστεθούν με αυτά των παιδιών και να πουληθούν στα διαλείμματα προς όλους τους μαθητές/τριες. Με το ποσό που κατάφεραν να μαζέψουν τα παιδιά, αποφασίστηκε ομόφωνα να αγοραστούν σχολικά είδη και προιόντα πρώτης ανάγκης και να διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου

Την Πέμπτη 9-11-17 η Δ τάξη βρέθηκε στην Κιβωτό για να διαθέσει από κοντά τα προιόντα και να ξεναγηθεί στον χώρο. Στις εγκαταστάσεις αυτές τα παιδιά με την υπεύθυνη κα. Εύα Καραβοσιάνη, επισκέφτηκαν το ελαιοτριβείο, τους πετρόμυλους, το εργαστήριο παραγωγής ζυμαρικών και τον ζωολόγικό κήπο. Παιδιά και εκπαιδευτικοί ενθουσιάστηκαν με την οργάνωση και την καθαριότητα των χώρων. Στο τέλος επιστρέψαμε στο σχολείο έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

14/11/2017

Διαβάστε περισσότερα
Γιορτή- Αφιέρωμα στη 17 Νοέμβρη από την Ε τάξη

Γιορτή- Αφιέρωμα στη 17 Νοέμβρη από την Ε τάξη

Η Ε’ Τάξη σας προσκαλεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 ώρα 9.00 στη γιορτή - αφιέρωμα στη 17 Νοέμβρη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου.

 

14/11/2017

Διαβάστε περισσότερα

Ο κ. Μήτρου μιλάει στα παιδιά της Γ τάξης για την τοπική αυτοδιοίκηση

Οι μαθητές κι οι μαθήτριες της Γ ‘ τάξης είχαν τη χαρά να υποδεχτούν στο σχολείο μας την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου τον κ. Κυριάκο  Μήτρου, που είχε διατελέσει  Δήμαρχος  της πόλης μας   πριν μερικά χρόνια.

Τα παιδιά συζήτησαν με τον κ. Μήτρου τι είναι αυτοδιοίκηση, ποια τα καθήκοντα ενός Δημάρχου, τη διαδικασία των δημοτικών εκλογών, το έργο που  έκανε για την πόλη μας, τη συνεργασία με τους άλλους δημοτικούς συμβούλους και αντιπάλους, και τις  επιπτώσεις που έχει στην προσωπική και οικογενειακή  ζωή ενός ατόμου  η ενασχόληση με τα κοινά. Έγινε ένας πολύ εποικοδομητικός διάλογος στηριγμένος  σε πολύ ουσιώδεις ερωτήσεις των παιδιών και στις πλήρεις και κατανοητές απαντήσεις του κ. Μήτρου. Ήταν μια σημαντική εμπειρία για τους μαθητές της Τρίτης, τις δασκάλες τους, αλλά και τον κ.Δήμαρχο ο οποίος, όπως ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε, για πρώτη φορά μιλούσε για τη θητεία του στην  τοπική  αυτοδιοίκηση σε μαθητές.

22/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

Θεατρική Αγωγή - Ιστορία από τη Γ τάξη

Οι μαθητές  της Τρίτης τάξης (τμήματα Γ1 και Γ2)  στο πλαίσιο της Θεατρικής Αγωγής σε συνδυασμό  με το μάθημα της Ιστορίας  υποδύθηκαν τους   12 θεούς του Ολύμπου. Τα αγόρια  ντύθηκαν Ποσειδώνας, Δίας, Άρης  κλπ  φορώντας και κρατώντας τα σύμβολα και τα χαρακτηριστικά του καθενός και τα κορίτσια Αφροδίτη, Δήμητρα, Άρτεμη κλπ στολισμένες και ντυμένες ανάλογα. Τα υπόλοιπα παιδιά μάντευαν για ποιον θεό και θεά επρόκειτο, οι μικροί ηθοποιοί παρουσίαζαν ο καθένας τη ζωή του θεού  που υποδύονταν και αναφέρονταν στον τομέα που προστάτευε. Έτσι μέσα από την αμφίεση και  τη δραματοποίηση  οι μαθητές κι οι μαθήτριες  μεταφέρθηκαν στον Όλυμπο και ζωντάνεψαν το δωδεκάθεο της ελληνικής  μυθολογίας.

 

 

17/10/2017

Διαβάστε περισσότερα
Παρουσίαση βιβλίου των εκδόσεων Hachette

Παρουσίαση βιβλίου των εκδόσεων Hachette

Les éditions Hachette FLE ont le plaisir de vous convier à la présentation de son nouveau DELF Scolaire et Junior édition enrichie pour la Grèce.

Ces présentations seront animées par Nelly MOUS, auteure et chargée de programmes au CIEP

 

Σημ:Η παρουσίση αφορά εκπαιδευτικούς Γαλλικών

17/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

Καντίνα της Αγάπης

Αρθρο της Εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ από την κ. Γλυκερία Υδραίου

12/10/2017

Διαβάστε περισσότερα
Εκδρομή του Συλλόγου Αποφοίτων

Εκδρομή του Συλλόγου Αποφοίτων

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου, διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για την επίσκεψη 12 χλμ δυτικά της Καρδίτσας του καλύτερα διατηρημένου αρχαικού ναού του Απόλλωνα με συνοδό τον αρχαιολόγο κο Χαράλαμπο Ιντζεσίλογλου. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο μουσείο όπου εκτίθενται τα ευρήματα του ναού , γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επιστροφή στο Βόλο μετά και από ένα καφέ σε όμορφη τοποθεσία.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ 24210  35921 και 6944685804

11/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ

 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ E- TWINNING ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΩΝ.
 

26/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλίες για το Παιδί

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων με τους γονείς  πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο  ομιλίες με άξονα το Παιδί, την Οικογένεια και το Σχολείο.

Στην ομιλία «Το παιδί μου μεγαλώνει», η κ. Γιάννα Καλώτα  συμβουλευτική ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια παρουσίασε με αναλυτικό τρόπο τις δυσκολίες και τις αλλαγές που βιώνει το παιδί οδεύοντας προς την εφηβεία. Εστίασε την παρουσίασή της στους τρόπους διαχείρισης των αλλαγών αυτών από την πλευρά των γονέων. Μίλησε για την ενθάρρυνση, την αυτοεκτίμηση και τη σημασία των σωστών χειρισμών, ώστε οι έφηβοι να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται αρμονικά. 

Η κ. Μπακατσέλου Μαρία - Ψυχολόγος και Πετροπούλου Γεωργία - Κοινωνιολόγος, στελέχη του Κέντρου Πρόληψης  ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ διαπραγματεύτηκαν το θέμα των Σχέσεων Γονέων – Σχολείου και τις αρχές οι οποίες τις διέπουν. Μέσα από εποικοδομητική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους γονείς και εκπαιδευτικούς, προέκυψε ότι η συνεργασία, η σωστή επικοινωνία και η ειλικρίνεια οφείλουν να είναι οι ρυθμιστικοί παράγοντες της σχέσης αυτής. Είναι γενικά παραδεκτό ότι η καθεμιά από τις δύο πλευρές φέρει το δικό της ρόλο και τις δικές της αδυναμίες. Εντούτοις, θεωρήθηκε σημαντικό να ξεπερνούνται με το διάλογο όλες οι δυσκολίες για το γενικό καλό του παιδιού.

Με προβληματισμό αλλά και με αισιοδοξία όλοι ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά και εποικοδομητική συνεργασία.

26/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

Ολυμπιακά Αθλήματα στην Δ τάξη

Οι μαθητες της Δ ταξης μαθαίνουν για τον αθλητισμό,τα αθλήματα και τους κανόνες τους. Η αρχή έγινε με το άλμα εις μήκος, με φόρα και χωρίς. Το αποτέλεσμα του αγώνα: Όλοι ήταν νικητές... στη γνώση και στη χαρά.

22/09/2017

Διαβάστε περισσότερα
Καλή  Σχολική Χρονιά!

Καλή Σχολική Χρονιά!

Το Σχολείο μας ξεκινά με χαρά κι ενθουσιασμό τις δράσεις του νέου σχ. Έτους.

Πρώτη μας κοινή “αποστολή”: Όλοι μαζί και φέτος Τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ

την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00.

19/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΕΩΝ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 

Α τάξη ώρα 18:00 

Ομιλία με θέμα: Ξεκινώντας τη νέα σχολική χρονιά με θετική σκέψη, από την συμβουλευτική ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια κ. Γιάννα Καλώτα.

Β τάξη ώρα 19:30

05/09/2017

Διαβάστε περισσότερα

"Οι Άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο" από την ΣΤ τάξη

Μεσόγειος-η θάλασσα στη μέση- η δική μας θάλασσα. Στο πέρασμα των αιώνων κύματα Ελλήνων διέσχισαν το μεσογειακό χώρο και ύφαναν ένα πολύμορφο ιστό. Αυτή την κληρονομιά που κουβαλάμε, όσοι κατοικούμε γύρω από αυτή τη μήτρα του πολιτισμού, τους μύθους και τα γεγονότα που μας έχουν καθορίσει παρουσίασαν   την Τετάρτη 14 Ιουνίου τα παιδιά της Στ’ τάξης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας.

19/06/2017

Διαβάστε περισσότερα

Παιδιά από χώρους φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών στα σχολεία

Σε ό,τι αφορά την ένταξη των προσφυγοπαίδων σε Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων, το ΥΠΠΕΘ ανακοινώνει για άλλη μια φορά τα εξής :

1. Στα ζητήματα υγιεινής των παιδιών, στα ζητήματα εμβολιασμών και σε ό,τι αφορά εν γένει τη δημόσια υγιεινή στα σχολεία και στα Κέντρα Φιλοξενίας, το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Υγείας βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία. Η ένταξη των παιδιών στα σχολεία γίνεται μετά την έγκριση των αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.

2. Οι χωροθετήσεις και οι επιλογές των σχολικών μονάδων έγιναν αυστηρά με βάση τα κριτήρια και τους όρους που ορίζει το ΦΕΚ 3502/τ.Β’/31-10-16.

3. Το ΥΠΠΕΘ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τα παιδιά και την τοπική αυτοδιοίκηση για την ήδη επιτυχή έναρξη του προγράμματος σε περισσότερα από 90 σχολεία σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα.

13/02/2017

Διαβάστε περισσότερα
21ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Διαδικτύου «ΛΥΣΙΑΣ» - σχ. έτος 2016-2017

21ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Διαδικτύου «ΛΥΣΙΑΣ» - σχ. έτος 2016-2017

Σας ενημερώνουμε ότι τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν τον 21ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό μέσω Διαδικτύου «ΛΥΣΙΑΣ», ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (από τη Δ` Δημοτικού έως και τη Γ` Γενικού Λυκείου), τόσο από τη χώρα μας όσο και από τον Απόδημο Ελληνισμό.

13/02/2017

Διαβάστε περισσότερα
Εγγραφές στην Α Δημοτικού

Εγγραφές στην Α Δημοτικού

Οι εγγραφές  στην Α τάξη του δημοτικού σχολείου γίνονται αποκλειστικά από 1 έως 20 Μαΐου του προηγούμενου διδακτικού έτους σύμφωνα με την παρ. 2α, του άρθρου 35, του νόμου 4386/2016 (ΦΕΚ 83/11.5.2016).

Για τη σχολική χρονιά 2017-2018 οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 19 Μαΐου 201726/01/2017

Διαβάστε περισσότερα
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟ

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος το σχολείο μας θα είναι εξεταστικό κέντρο για τον Διαγωνισμό Καγκουρό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/3/2017, με ώρα έναρξης 08:45. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η αίτηση θα πρέπει να συμπληρωθεί σε έντυπη μορφή και να προσκομισθεί στο σχολείο δύο εβδομάδες πριν τον διαγωνισμό.

 

 Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του σχολείου:  24210 47663 στις ώρες 9:00 -16:00 ή στο 6974137861 με την υπεύθυνη κ. Ζωή Στέλλου στις ώρες 17:00 - 21:00.

25/01/2017

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή Πίτας και Εκλογές του Συλλόγου Αποφοίτων

Ο Σύλλογος Αποφοίτων της  Ελληνογαλλικής Σχολής 'Άγιος Ιωσήφ' την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής, Σπυρίδη 130.

24/01/2017

Διαβάστε περισσότερα
Μη λειτουργία του Σχολείου την Παρασκευή  13.1.2017

Μη λειτουργία του Σχολείου την Παρασκευή 13.1.2017

Το Σχολείο δε θα λειτουργήσει και αύριο Πέμπτη, 12/1/2017 σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δήμου Βόλου.

 

08/01/2017

Διαβάστε περισσότερα
Η Ε ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η Ε ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Στις 21 Δεκεμβρίου μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ τάξης με συνοδούς την κ. Αθανασία Ελευθερούλη και την κ. Ένη Ζήτρα συμμετείχαν στο πρόγραμμα του «Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» «Αθλητικά μονοπάτια … » και γνώρισαν τα μυστικά της σωστής διατροφής και άσκησης από εξειδικευμένο προσωπικό παίζοντας στους σύγχρονους χώρους. Επίσης περιηγήθηκαν στο χώρο και αγνάντεψαν την Αθήνα και τον Πειραιά από τον «Φάρο». Η εμπειρία τόσο ξεχωριστή που κανένα από τα παιδιά δεν ήθελε να φύγει!

Ολοκλήρωσαν την εκδρομή στην Αθήνα παρακολουθώντας στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού το ντοκιμαντέρ «Αγιά Σοφιά» στον Θόλο. Η προβολή καθήλωσε τους μαθητές που κατανόησαν σε βάθος το αρχιτεκτονικό αυτό θαύμα και έμαθαν όλη την «εξέλιξη» του ναού στο πέρασμα των αιώνων. Τελειώνοντας η προβολή αναρωτιόντουσαν τι άλλο μοναδικό θα μπορούσαν να δουν ή να κάνουν , γιατί ήταν ενθουσιασμένοι και γεμάτοι με όρεξη για κάθε νέα εμπειρία!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν τα εύσημα και στα δυο Ιδρύματα για το ήθος, την καλή τους διάθεση, τις γνώσεις και τις επιδόσεις τους!

22/12/2016

Διαβάστε περισσότερα
Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Σχολείου μας

Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Σχολείου μας

Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις του σχολείου μας άρχισαν με τη συμμετοχή της ορχήστρας και της χορωδίας του Σχολείου στη φιλανθρωπική εορταγορά της ΕΛΕΠΑΠ στις 4.12.2016 δίνοντας ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

 Τη σκυτάλη στις δράσεις έλαβε το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας στις 5.12.2016. Όλοι οι συμμετέχοντες, παιδιά, εκπαιδευτικοί , γονείς και απόφοιτοι της Σχολής δημιούργησαν χειροτεχνίες κι εδέσματα που, από τη διάθεσή τους, συγκεντρώθηκε ποσό που διατέθηκε σε οργανώσεις και ιδρύματα της πόλης μας και όχι μόνο. 

 Μελωδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια παρουσίασε αρχικά η ορχήστρα και η χορωδία του Σχολείου ( κ.Καγιά) και στη συνέχεια χόρεψε το τμήμα Αθλητικής χορογραφίας (κ.Μπακαλέξη) συμμετέχοντας στις δράσεις του Δ.Βόλου για την τόνωση του εορταστικού κλίματος στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στις 17.12.2016.

20/12/2016

Διαβάστε περισσότερα
ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ  ΡΟΥΣΣΟΥ

ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ ΡΟΥΣΣΟΥ

Η Αδελφή Σμαράγδα (Άννα- Θηρεσία) γεννήθηκε στο χωριό Πάγος-Σύρου το 1933. Στην ευρύτερη οικογένειά της πολλοί οι Μοναχοί-χές και ιερείς! Μετά από έτη προετοιμασίας στη Σχολή JeanneD` Αrc, στον Πειραιά, και το δοκίμιο στη Μασσαλία-Γαλλίας εντάχθηκε στο Τάγμα το 1955.

Επί 65 χρόνια αφιερωμένης ζωής, υπηρέτησε γενναιόδωρα ιδιαίτερα στο Βόλο, στην Αθήνα, ως Έπαρχος, όταν διαδέχτηκε την Αδ. Εφραίμ, και στο Ηράκλειο.

Στο Βόλο, με παρότρυνση των παλαιών μαθητριών και τη στήριξη του κ. Δ. Κωνσταντάρα, Διευθυντή, ίδρυσε το Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ» (1995) το οποίο συνεχίζει την επιτυχή λειτουργία του και αποτελεί ωραία παρουσία Χριστιανικού Σχολείου στη Θεσσαλία, στηρίζοντας και τη ζωή της καθολικής ενορίας του Βόλου που επαυξάνεται από τους σύγχρονους καθολικούς μετανάστες.

 

11/12/2016

Διαβάστε περισσότερα
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, όπως κάθε χρόνο, διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εορταγορά
στο Σχολείο μας.

 

 

06/12/2016

Διαβάστε περισσότερα
Επίσκεψη της κ. Λότης Πέτροβιτς- Ανδρουτσοπούλου

Επίσκεψη της κ. Λότης Πέτροβιτς- Ανδρουτσοπούλου

Το Σχολείο μας είχε τη μεγάλη τιμή και χαρά να φιλοξενεί τη συγγραφέα κ.Λότη Πέτροβιτς -Ανδρουτσοπούλου, σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ την Τετάρτη 23.11.2016. Η πολυβραβευμένη, αγαπημένη λογοτέχνης μίλησε στους μαθητές και στις μαθήτριες των τάξεων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ του Σχολείου συνδυάζοντας τη μητρική γλυκύτητα, με την ώριμη ματιά της ζωής.

22/11/2016

Διαβάστε περισσότερα
Καλή σχολική χρονιά,με υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο.

Καλή σχολική χρονιά,με υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε σε όλους, παιδιά και γονείς ,
Καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο.
Κάθε δυσκολία ας αποτελέσει την ευκαιρία για δοκιμή των δυνάμεών μας, στην αναζήτηση της γνώσης και της ωριμότητας.
Κάθε όμορφη στιγμή ας δημιουργήσει το πιο όμορφο πλαίσιο εργασίας και προόδου.
Κάθε χαμόγελο ας αφήσει την ομορφότερη ανάμνηση της σχολικής ζωής.
Με αγάπη
Οι Αδελφές, η Διεύθυνση και οι διδάσκοντες

01/09/2016

Διαβάστε περισσότερα
11.9.2017 ΑΓΙΑΣΜΟΣ

11.9.2017 ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 θα τελεσθεί ο Αγιασμός για την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

9:00 Προσέλευση μαθητών - Τέλεση του Αγιασμού.

9:45 Καλωσόρισμα από τη Διεύθυνση του Σχολείου - Είσοδος των μαθητών στις τάξεις και παράλληλη ενημέρωση των γονέων για το πρόγραμμα του Σχολείου.

10:30 Αποχώρηση μαθητών και γονέων.

08/09/2015

Διαβάστε περισσότερα