Ελληνικά   Francaise   English  
 
ΕΥΧΕΣ από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Αγαπητοί γονείς,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας σας εύχεται :
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
!Ευχόμαστε η Ανάσταση του Κυρίου να μας γεμίσει αισιοδοξία και το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις καρδιές όλων μας!
Ευχες για το Πάσχα

Οι Αδελφές, οι εκπαιδευτικοί και το βοηθητικό προσωπικό του Σχολείου
σας εύχονται ολόψυχα Καλό και Άγιο Πάσχα.

 
 Νέα - Ανακοινώσεις
[11.04.2014] ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΤΑΞΗ Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου παρουσίασαν οι μαθητές της Β΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής. Η γιορτή των μαθητών /τριών που οργανώθηκε από τη δασκάλα της τάξης, κ. Οβαδία, αποτέλεσε επιστέγασμα της ενασχόλησης με τον πολιτισμό, συγκεκριμένα με την Ελληνική ποίηση και ζωγραφική. Τα παιδιά μας προσκάλεσαν να ταξιδέψουμε μαζί τους στο μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου μέσα από το θεατρικό « Το όνειρο του Οδυσσέα».
 
 Εκδηλώσεις
[21.03.2014] 20.3.2014 ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑ
Την 20 Μαρτίου 2014, ημέρα αφιερωμένη στη Γαλλοφωνία ,τίμησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου: με μουσικοκινητικά δρώμενα οι μαθητές της Α΄ και Γ΄ τάξης, με αφήγηση του παραμυθιού “Ah! Ernesto” της Marguerite Duras, προβολή για τη ζωή της Edith Piaf οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης και με τραγούδια της μεγάλης καλλιτέχνιδας η χορωδία του Σχολείου και η μουσικός κ.Καγιά. Την εκδήλωση , της οποίας την ευθύνη είχαν οι εκπαιδευτικοί Γαλλικής γλώσσας του Σχολείου κ. Ελευθερούλη, κ.Σταμοπούλου, κ.Αλεξοπούλου και η μουσικός κ. Καγιά, πλαισίωσαν με έκθεση αντικειμένων από τη Γαλλία οι μαθητές της Ε΄ τάξης.
 
 Δελτία Τύπου
[21.03.2014] ΓΙΟΡΤΗ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ 2014
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 20η Μαρτίου από το 1998 έχει οριστεί ως η Διεθνής Ημέρα Γαλλοφωνίας (Francophonie), μια ημέρα εορτής αφιερωμένη στην γαλλική γλώσσα, η οποία ενώνει περισσότερα από 220 εκατομμύρια ομιλητές ανά τον κόσμο, και περίπου 890 εκατομμύρια ανθρώπων που ζουν στα 77 κράτη και κυβερνήσεις της Διεθνούς Οργάνωσης Γαλλοφωνίας. Την ξεχωριστή αυτή ημέρα τίμησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου: με μουσικοκινητικά δρώμενα οι μαθητές της Α΄ και Γ΄ τάξης, με αφήγηση του παραμυθιού “Ah! Ernesto” της Marguerite Duras, προβολή για τη ζωή της Edith Piaf οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης και με τραγούδια της μεγάλης καλλιτέχνιδας η χορωδία του Σχολείου και η μουσικός κ.Καγιά. Την εκδήλωση , της οποίας την ευθύνη είχαν οι εκπαιδευτικοί Γαλλικής γλώσσας του Σχολείου κ.Ελευθερούλη, κ.Σταμοπούλου, κ.Αλεξοπούλου και η μουσικός κ.Καγιά, πλαισίωσαν με έκθεση αντικειμένων από τη Γαλλία και ιδιαίτερα την περιοχή του Παρισιού οι μαθητές της Ε΄ τάξης.

 
 
 
site created and hosted by